LYN SPESIAL kommer NÅ

Oppstart – Lyn Spesial for barn med psykisk funksjonsnedsettelse

Vi starter et nytt parti for barn med psykisk funksjonsnedsettelse, Lyn Spesial!

Mandag 26. oktober 2020 starter vi skitrening for gutter og jenter med psykisk funksjonsnedsettelse. Gruppen er åpen for alle barn og ungdommer. Trening hver mandag.

Målet med gruppen er å tilby skitrening for denne gruppen og på lengre sikt håper vi at barna vil stille på konkurranser og samlinger, men dette er ikke hovedmålet. Gruppen skal ha fokus på idrettsglede aktivitet og sosialt samhold. Vi vil i først omgang trene vanlig barmarkstrening med joggesko, men vil også ha treninger med rulleski. Når snøen kommer, blir det trening på ski. Barna bør ha med hodelykt.

Barn som krever en-til-en oppfølgning må ha med ledsager (eventuelt en forelder).

Hovedtrener for gruppen, Kristrun. Kristrun, er student ved NIH og aktiv skiløper for Lyn Ski og det islandske landslaget. Hun deltar selv i nasjonale og internasjonale konkurranser. Kristrun har mye trenererfaring fra andre grupper i Lyns ungdomsavdeling og har også erfaring som ledsager og hjelper ved Ridderrennet.  Kristrun er svært positiv, motivert og en dyktig trener.

Sigurd er også trener for gruppen. Sigurd studerer økonomi ved Oslo Met. Sigurd har bakgrunn som  aktiv skiløper på  høyt nivå, både som junior og senior. Han representerte Trøsken IL som aktiv, men gikk på skigymnas i Meråker. Han har erfaring både som barnetrener, som trener for barn med psykisk funksjonsnedsettelse og han har lang erfaring med arbeid som støttekontakt. Sigurd er en svært motivert og dyktig trener. Sigurd vil (kanskje med unntak av noen enktelte treninger) først delta etter jul.

Om du vil vøre med eller har spørsmål kontakt Rune Nordengen på epost rn@bull.no