Lyn tur J02_gammel snutt!

Høstturen til Lynhytta for J02 ble også i år en suksess.  28 LYN SKI jenter fra 2002 – det gir gode fremtidsutsikter for klubben!

J2002 LYNHYTTA3

En ivrig gjeng  på 22 Lynjenter turet avgårde fra bommen ved Sognsvann lørdag kveld.  Med oppakning og hodelykter tok jenter skogsstiene opp til hytta hvor de selv laget et fantastisk tacomåltid og arrangerte Norske Talenter.  Overraskelsen var stor da mødrene sang tyske viser og gikk av med seieren.  Begeistret ble også jentene da de oppdaget at det var mus på utedoen- heretter kalt Domus Atletica.

Søvn er et relativt begrep når man er på hyttetur med spreke jenter, og de første var oppe klokken 05.45.  De ble etterhvert forvist til spisesalen for å spille kort slik at flest mulig kunne sove litt lenger, men klokken 09 var frokosten fortært og gruppearbeidene var igang.  Jentene jobbet i 3 grupper hvor de diskuterte hva som kan gjøre treningsmiljøet enda bedre. Det kom mange gode forslag som etterhvert vil bli formidlet til både trenere og foreldre. For Lynjenter 02 er det viktig at alle skal med…

Etter at hytta var ryddet og vasket gikk jentene med oppakning opp til Ullevålseter og tilbake til Sognsvann.  Fantastiske jenter ble fantastisk våte, men ingen klaging på veien og kun brede smil møtte foreldrene ved bommen presis kl 14.30 søndag.  Da var bestillingen klar -hjem til et varmt bad, kakao – denne gangen med krem.

Hilsen Mona

J2002 LYNHYTTA1

J2002 LYNHYTTA2 J2002 LYNHYTTA3