Nå braker det strax løs!

Pias poder

Vi ønsker alle store og små en skikkelig god høstferie. Deretter braker det løs på barneteam. Vi starter opp uke 41 med 2008-2005 gruppene, tirsdag 11. oktober. Deretter, i uke 43 er skileiken igang. Skileik er 2009-2010 kull og MINI Skileik som er 2011. Alle tre starter opp i uke 43. Velkommen!

Det er store arbeider som snart avsluttes i Snøparken. Vi må derfor gjøre en vri ved oppstarten for møtepunkt. Litt kreativitet i starten skulle gå bra. Vi møtes på asfaltbanen ved enden av bandybanen til NIH (ved siden av tennisen). HER FINNER DU EN OVERSIKT så det blir lett å finne frem!

Når vi første er igang i uke 41 bruker vi økt 2 til en felles kick off med LYN LØPET. Dette er et høyst uthøytidelig løp, uten tidtaking med heder og ære i premie. Pølser og saft i mål. Torsdag 13. oktober. For å telle pølser ønsker vi oss en påmelding av alle som vil være med, alle kan løpe! Påmelding i Min Idrett.

Husk også påmelding til trening. Da vil du få informasjon og ellers alt som er nyttig for å være med oss gjennom sesongen. Påmelding i Min Idrett. Mer informasjon, brukerhjelp til påmelding samt hvilke treningsgrupper vi har finner du i linken her.