Når snøen ligger innendørs, drar vi dit!

Torsby alle 12 14arTradisjonen tro reiste siste års barneteamskull sammen med de to yngste ungdomsteams gruppene til Torsby for å gjøre nettopp det, gå på ski inne. Rutinene er de samme. Vi møtes på parkeringen på Tåsen senteret (som nå har blitt for lite), fyller bilene med unger, ski og slikt etter et nøye uttenkt kjørefordelingskart som er lagt på forhånd av oppmenn. Deretter rulles det direkte til tunnellen. Inn i hallen, på med skia – og slik går så helgen. Økt på økt. Svensketrallene som runger fra høytalerne tones ned når hele tunnellen fylles med rødt, hvitt og blått. Og, godt er nå det. Vi fyller hallen med latter, brøl og heierop ispedd tekniske findefunigheter. 

Når vi ikke går på ski spiser vi, og spiser mye. Lasagne og kylling er faste menypunkt. Og, når vi ikke spiser, eller sover – ja, da svimer vi inn til butikkene og fyller alle lagre med SVENSKEGODIS. Ekte langrennsungdom går aldri på slankern, det bare trenes mer. 

Takk til alle foreldrekjørere og oppmenn, som alltid stiller opp og bistår det meste. Og, alltid gøy med kjekk ungdom som nikoser seg på ski og snø, også innendørs. 

J2004

Jenter 2004 til en pust i tunnellen

 

IMG 8839

Gutter 2004

 

GODIS

SAY NO MORE!

 

Og gjengen fra 2005 går raskere og raskere 

J05