Ny daglig leder i Lyn Ski

 

EirikMN sep14

Eirik Myhr Nossum er ansatt som ny daglig leder iLyn Ski. Hans primære oppgave blir å sørge for at alle klubbens aktiviteter blir enda bedre koordinerte. Eirik skal også være et viktig bindeledd mellom utøvere, foreldre, trenere og styret i Lyn Ski.

Blant folk flest er Eirik nok mest kjent som den tidligere treneren til Petter Northug. Eirik har også lang fartstid som trener for junior og senior i Lyn Ski. Han fortsetter i denne jobben, i tillegg til at han som daglig leder skal arbeide mer med det administrative i klubben.

–Vi skal jobbe for å holde på bredden mye lenger, slik at de som ikke nødvendigvis viser høyt nivå som barn blir med lenger. Jeg trenger ikke nevne navn, men vi finner mange eksempler på «late bloomers» på toppnivå i dag. De ble ikke plutselig gode, men fordi de ble fulgt opp av gode trenere, sier Eirik Myhr Nossum til Dagens Næringsliv i dag. Avisen skriver videre at i tillegg til å lede klubben fra administrativt hold skal Eirik sørge for at de i alt 80 trenerne i klubben fortsetter å holde et høyt nivå. Selv har Eirik mastergrad i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøyskole, så han burde ha de beste forutsetningene også for å utvikle det store trenerapparatet i klubben.

-Vi er veldig glade for ansettelsen av Eirik Myhr Nossum. Det er et viktig skritt for å utvikle klubben og våre verdier videre. Lyn Ski skal være en klubb for alle, både bredde og topp. Fordi vi har vokst kraftig og nå blitt veldig mange flere utøvere, blir den daglige lederen viktig for å bidra til et enda bedre tilbud til alle, sier styreleder Mari Trommald.

Se for øvrig saken på DN Aktiv i dag, på www.dn.no eller inne i avisen Dagens Næringsliv.