Ny kleskode i LYN SKI

Bilde landslaget

Lyn Ski har nå fått på plass Bjørn Dæhlie Teamware som sponsor og leverandør av vår nye klubbkolleksjon. Dette er en flott avtale for klubben og gir oss både et økonomisk vederlag og tilgang til en ny og mye bedre kolleksjon av klubbtøy enn vi har hatt tidligere. Norges Skiforbund har også valgt Bjørn Dæhlie som ny samarbeidspartner på bekledning til langrennslandslaget. Noe som burde være en garanti for gode og funksjonelle produkter.

Merk at alt klubbtøy heretter må bestilles online. Dette betyr at Milsluker’n ikke lenger vil holde noe varelager med våre produkter i sin butikk.

Første mulighet til å se – prøve – bestille produkter fra vår nye klubbkolleksjonen blir i forbindelse med Lyn-Løpet førstkommende tirsdag (23 sep).

Bjørn Dæhlie stiller med Landslagets nye smøretrailer i Snøparken og hele kolleksjonen (alle plagg i alle størrelser) blir tilgjengelig for prøving og bestilling om bord i traileren. ”Deadline” for første bestilling blir torsdag (25 sep) i neste uke – og det vil bli ca seks ukers leveringstid (begynnelsen av november).

Neste deadline for bestilling blir i midten av oktober – som også blir siste mulighet hvis man ønsker å få levert produktene før jul.

Alle produktene kommer i både dame og herre størrelser. Se design på plaggene i vedlagte fil.

Håper å se dere alle i Lyn Ski tøy til vinteren – med denne kolleksjonen tilgjengelig burde det i hvert fall ikke være noe å utsette på Klubbtøyet vårt lenger.

Produkter og nettopriser til Lyn ski sine medlemmer (vi har fått 20% rabatt på veil. priser):

Mikrofiber overtrekksjakke 1.200 kr

Mikrofiber overtrekksjakke junior 800 kr

Mikrofiber vest 720 kr

Mikrofiber vest junior 560 kr

Mikrofiber overtrekksbukse 720 kr

Mikrofiber overtrekksbukse junior 560 kr

Softshell overtrekksjakke 1.600 kr

Softshell overtrekksjakke junior 1.200 kr

Softshell vest 960 kr

Softshell vest junior 800 kr

Softshell overtrekksbukse 1.120 kr

Softshell overtrekksbukse junior 800 kr

Racing drakt 1-piece 1.600 kr

Racing drakt 2-piece 1.600 kr

Racing drakt 2-piece junior 1.120 kr

Bestillingsveiledning finner du HER