Ny STOR dag i Hovedlandsrennet

Det gror godt etter Hans Christer og Simen, og nå retter vi troen vår også til jentesiden i LYN SKI. Det skriver vi gjerne hjem om.

Andre dag i Hovedlandsrennet gav mye fart og spenning. Dagens meny var Sprint med prolog hvor kun de 30 beste gikk videre. Deretter en morsom og god skicross for alle andre. Summert, mye fart og spenning.

Hos gutter 2004 gikk Martin Bakken videre, meget sterkt i en klasse med 300 utøvere. Både Sten Magnus, Vilhelm og Anders var nære, men ikke nære nok. Hos gutter 2003 hadde vi også utøvere som var svært nær, Gustav manglet godt under sekundet, men måtte da til skicross.

Men, hos jenter 2003 snudde flisen seg en annen vei. Hele 5 jenter gikk videre fra prologen. Tirill, som pga sykdom ikke har gått renn i år var NESTEN også med. Nora falt dessverre i siste sving, hun lå ellers meget godt an. I stedet flyttet hun seg til skicross og likegodt VANT den!!!

Mens Ingvild, Tuva, Fredrikke, Gjendine og Christina – alle 5 – gikk videre fra prolog. Vi snakker en klasse med 200 utøvere, de beste fra landet – og LYN SKI kaprer 5 av 30 «plasser». Tuva og Ingvild kom til semifinalen, hvor de tapte med minst mulig margin for videre fremdrift.

Fantastisk laginnsats – herlig gjeng! Heldige LYN SKI. Det gror godt bak de store gutta!

Glimt fra dagen – i usystematisk rekkefølge:

Tuva og Invild –

 

Så glad blir man, når 5 av ens disipler går videre fra en prolog. Nils Herman praktisk falt om. Med til historien hører nå at vi har 4 av 4 trenere UTEN stemme. Den ble brukt opp i dag! Makan til jubel og heiing. Neste år setter vi km teller på skoene deres og stapper lommene med halspastiller. Fantastisk liv og røre – ispedd sekundering, muntre tilrop og tekniske tips «rett deg opp» «løft blikket» » ikke stak» «stak» og et par til. En fantastisk trenerstab som vi er lidderlig stolt av!

 

 

Flere bilder samlet i album fra HLR 2019