Oppmannsinfo høst 2012

Her følger info fra oppmann Geir Olsen for J/G 15-16

Noen punkter om planer for høsten

Lyn Ski sin 15/16 årsgruppe startet fellestreningene igjen tirsdag 21. august med 9 utøvere på rulleski – torsdag var det litt dårligere oppmøte med spretten skigang oppover mot Ullevålseter. Uken som kommer starter vi også opp med innetrening (styrke) på NIH. Planen er treninger som vanlig tirsdag og torsdag ute og onsdag inne frem til jul.  De helgene det ikke er samlinger/ferie forsøker vi å organisere langturer på søndager kl. 10.00 første gang søndag 9. september.  Standardprogrammet blir da som følger:

Tirsdager kl. 17.00-ca.18.30 – rulleski – oppmøte Tåsensenteret hvis ikke annen beskjed er gitt på Facebook-gruppe

Onsdager kl. 18.30-20.00 – innetrening NIH sal 4 (oppvarming ute og innetrening fra 19-20)

Torsdager kl. 17.00-ca. 18.30 – løping og annet ute med joggesko – oppmøte bommen Sognsvann hvis ikke annen beskjed gis

Søndag kl. 10 – langtur (beskjed gis)

 

En del av langturene må vi som foreldre ta ansvar for å gjennomføre – gir beskjed når vi trenger hjelp her.  Tidspunktene for trening ser vi an litt utover, vi har snakket litt med de som har vært på trening og de vil gjerne trene tidligere enn kl. 18 – trenerne er også fleksible så da forsøker vi kl. 17 tirsdag/torsdag, mens onsdager er hallen leid fra 19-20.

Førstkommende uke er planen mer spesifikt:

Tirsdag 28.aug  kl. 18 (NB!) – rulleski skøyting Kringsjå skole (NB!).  Teknikkøkt med junior trener Hans Kristian Stadheim.  Våre to trenere Knut Eric Joslin og Tinus Dahl kommer også.  Formålet er å bli litt kjent og starte kompetanseoverføring med junior-gruppen.  Dette er også første trening for Tinus så bra om mange forsøker å prioritere denne økten.

Onsdag 29. aug. kl. 18.30-20 – innetrening NIH sal 4 Torsdager kl. 17-ca. 18.30 – løping og annet ute med joggesko – oppmøte bommen Sognsvann hvis ikke annen beskjed gis

Torsdag 30. aug. kl.17.00-18.30 – bommen Sognsvann med joggesko (hurtighet/spenst).

Ikke felles langtur denne helgen da en del er på samling på Geilo

Detaljert plan for de neste ukene kommer snart.

 

Jeg er oppmann for 1998-utøvere og Håkon Høst for 1997-utøvere.  Vi forsøker å fordele jobben litt mellom oss, men jeg vil nok stå for det meste av e-mailer.  For planlegging av høstsesongen og spesielt vinteren er det viktig med tilbakemelding hvis det er noen av de som var med i fjor som mot formodning ikke har tenkt til å fortsette.  Vi er også klar over at mange har andre aktiviteter og spesielt er vel fotball dominerende.  For de som er veldig aktive med andre ting er det greit å få tilbakemelding fra dere som foreldre på hvor mye dere forventer at de er med utøver høsten/vinteren.

Kommunikasjon med foreldrene skjer i hovedsak på mail, mens for utøvere og trenere foregår det meste av kommunikasjonen på en lukket Facebook-gruppe – ”Lyn Ski 1998 og 1997”.  Hvis noen av foreldrene ønsker å ha tilgang også der så er Knut Eric og Audun administratorerer og kan invitere dere inn.  Treningsplaner og kontaktinfo og slikt vil også bli gjort tilgjenglig på www.lynski.no .

 

Lyn har to samlinger og Oslo Skikrets tre helger planlagt som dere må booke i kalenderen;

14.-16. september – Lyn Ski Torsby i skitunnelen.  Viktig at denne prioriteres da dette blir første skikkelige samling der den «nye» 15-16 årsgruppen er sammen og vi bruker helgen til å gå på ski og å bli skikkelig kjent med hverandre.

23. – 25. november – Lyn Ski Beitostølen!

 

I tillegg til Lyn sine samlinger/helger, er 15/16 årsgruppen også med på samlinger med Oslo Skikrets. Det er 3 samlinger med kretsen som dere vil få informasjon om og fornuftig at dere merker dere samlingene og legger det inn i planen dere har for høsten. Dette er følgende samlinger:

Interkretssamling 31.8 – 2.9. på Geilo

Noen er meldt på her – påmeldingsfristen er ute.

Barmarksamling 20.10-21.10

Mer informasjon kommer etterhvert.

Skisamling 30.11-2.12

Samlingen finner som tidligere år sted på Nordseter. Avreise fredag morgen.

Viktige datoer for vinteren/terminliste og slikt får vi komme tilbake til, men den viktigste helgen for 15/16 åringer er 1.-3. mars hvor Hovedlandsrennet går av stabelen på Savalen i Østerdalen.

 

Med Hilsen,

Geir Olsen

Mobile: +47 916 39367