Oslo Sprinten 2012

Nå er Oslosprint definitivt fulltegnet, vi har nå 600 løpere.Under finner dere startlister og deltagerlister. Det kan komme mindre justeringer, følg med på siden for evt oppdateringer.

Det er ikke mulig å etteranmelde seg fra nå av, heller ikke på renndagen. Eventuelle etteranmeldinger som allerede er på venteliste får beskjed pr mail dersom de kommer med pga forfall i klassen. Det er et totaltak på løpere i hele rennet, og det kan derfor i noen klasser se ut som det er plasser på startlisten, men vi har ikke mulighet til å håndtere flere totalantall løpere.

Dersom du skal trekke deg fra rennet, send en mail til sprint@lynski.no, slik at vi får justert heatene i forkant. Dersom du skal gi plassen din til en annen løper i samme klasse, send en mail i forkant der du setter den andre løperen på kopi, slik at vi får rettet opp.

Velkommen til Sognsvann Snøpark!

Startlister Oslo Sprinten 2012 finner du HER. For løpere fra G11 og oppover er kun første heatstart oppgitt. Det er ca 20-30 min mellom hvert heat en løper skal gå. Deltakerliste finner du HER. Sammendrag av heatoppsettet for hver klasse ser du HER.