På sporet av Snøparken!

HVEM gjør så mye mulig? Hvem gjør vann til snø? Hvem står opp før klokken ringer? En honnør til tre staute karer – Tore Wendt Jonassen, Anders Østeby og Torgeir Sletvold. Uten disse og spesielt Tores nidkjære omsorg for Snøparken – ingen trening.

IMG 4241

Tore, Torgeir og Anders

Det er Oslo Kommune v/Bymiljøetaten som bidrar så sterkt i lokalmiljøet for små og store til en sunn og god hverdag med mye trening. Og i bunnen ligger dugnadsgjengens iherdige vaktordning og produksjonsiver – kløktig ledet av Johny og Knut. Send en glodvarm takk til disse – når dere freser rundt på ski mens krokusen blomstrer i hagen!

IMG 4256

Når så dette er talt, håper vi ingen farer rundt i villfarelse over naturens under og ekte håndverks bistand. Alt gjør seg ikke selv, særlig ikke snø. Og selv når Villsnøen daler lystig ned til hjertelig skue for oss alle, må noen kjøre løyper. DET SNØR IKKE SPOR!

IMG 4259

Derfor er vi evig takknemlige til vår sterke styrke, anført av Tore Løypekjører (eller Tore Prepp som NIH kaller han), Anders Snø (NIH betegnelse) og Torgeir Løp (vårt bidrag). Naturlig nok også våre dugnadskarer som bidrar bak. Disse karene sørger for at vi, så snart det bikker mot null, får skiforhold andre kan drømme om. Og når vi inntar frokost og glipper med øynene har karene alt kjørt ut det ene lasset etter det andre. Eller, om Villsnøen har dalt, har karene kjørt spor før kaffen er klar. Når vi har renn, er de der. Når vi har trening, er de der. Uten slike stanser skinorge!

IMG 4245

TUSEN TAKK!

IMG 4252

Tore, Anders, Torgeir