Rustad 2016 – vi kom – vi vant – vi vant igjen – himmelhøyt og breddevidt

IMG 9719Gratulerer til alle små og store som lot klisterfrykten fare og kastet seg ut i våt-tunge løyper på Rustad i årets store stafett. Fantastisk innsats fra aller yngst til aller eldst. Mange gode plasseringer, men best av alt – Vi er mange – vi har det gøy og skigleden oser over LYN SKI leiren.

Før hordene kom var Mona med flere på plass og rigget gjenlagte telt fra gårdsdagens renn. Nå må vi ha 3 telt for å romme litt av vår aktivitet! Seil kom også på plass. Og, selvsagt – vi plasserte oss øverst på haugen. God utsikt – lett å finne. Å møte stormtroppene våre fra yngste garde er stas! Små ivrige som fosser frem i løypene, heier på hverandre og går til det ikke er mer igjen. Her var det mye innsats! Oppover i rekkene stod vi også sterkt, med mix 10, mix 11 og mix 12. Hos mix 12 er det nå lov å toppe lag, men vår policy i klubben er nettopp i ikke gjøre det for denne gjengen. Vi ønsker heller flere lag til start og flere løpere som får en god følelse. Det liker både de raskeste og resten. Når så det er sagt – hos Mix 12 lot man seg ikke skremme av de tre første klubbene til pallen som stivtoppet lagene sine, Vi fulgte etter, tett som haggel med våre breddelag! Hva gir du oss når vi med våre jevne lag stormer inn til 4,5,6,7 og 15 plass – før resten om tikkende etter! Ingen over – ingen under – ingen ved siden av – sier vi på 2004!!!

Gratulerer til ungdomsteamet. Mange lag og god bredde også her. Guttene toppet to lag, hhv ett 14 lag og ett 13 lag. G14 tok en solid 1. plass. G13 ble nr 8. Sterkt, når alle lag før var meterlange 14 åringer!!!

Jentene var sterkest!! Se opp for denne garde løpere i fremtiden. Vi stilte med hele 6 jente lag i 13-14 klassen. Og, begge 1. lag (hhv 13 og 14) gikk til topps. Jenter 2003 er hakket vassere enn 14 åringene og vant hele kalaset. J14 tok en solid 2. plass. Gratulerer.

Kvinner junior stilte 2 lag og kapret 4 og 5. plass. Menn junior hadde kun ett lag, men tok til gjengeld 1. passen. Menn senior en 2. plass slik som også menn superveteran gjorde det.

Så – dagens viktigste, hva heter ære og baluba angikk. Nemlig menn veteran. Vi har før mumlet om heder, ære og historie. Nå roper vi det ut. DET ER HER DET GJELDER. Og DE KLARTE DET. Med Thorodd og Trond på lag klarte styreleder Geir å dra den viktige seieren i land. For å sikre det meste tok likegodt Espen, Jørn og Rune 2. plassen, mens veteranenes 3. lag sikret en 4. plass med Stig, Frode og Espen. Godt. Da kan vi hvilke rolig til neste år. Barneskirenn!!!

Igjen – gratulerer til store og små.

Med bøttende regn begrenset fotoshotsene seg. Legger dog på litt fra kamera, litt fra tlf og noe som har kommet fra andre. 🙂  Se også Facebook – der ligger det flere filmer fra dagens barneskirenn.

/A

IMG 9706

IMG 9705

IMG 9708

IMG 9710

IMG 9711

Her snakker vi ekte heltinne. Med feber, stilte til start! Å gå stafett er ikke bare være for seg selv, man er på lag! Ansvar i første rekke her!

IMG 9712

Og i yngste rekker var det bakt kake – de gikk ned på både høye og lave kanter! Raskt alle smuler smitt!