Rustadstafetten 8. februar!

Stor iver – mange løpere – gode resultater! En flott dag og mye snø.

Flott dag med Rustadstafett – og mange løpere både store og små. I den yngste klasse (GJ9-10) hadde vi 7 lag som stilte sammen med 54 andre lag! Det gav en fornøyelig start med et hav av stilarter og ivrige små. Mange gode etapper både hos de yngste og i klassene over.

 

Etter at alle de yngre klassene var vel i havn, var det 13/14, 15/16, junior og veteraner som sto på startstreken. Lyn Ski stilte med flere herrelag i disse klassene og med ett jentelag i 13/14. Ingen kvinnelag i de eldre årsklassene, men Inger stilte som vanlig sporty og raskere enn de fleste opp i herrer-veteran.


Ingen pallplassering for 13/14 og 15/16-åringene våre denne gang, men en 8 for J13/14, en 6 for G13/14 og en 5 plass for 15/16 ga tegn på at mange gode langrennsløpere er på gang.

Vi ble kretsmestere i juniorklassen. På de to juniorlagene gikk Håkon, Audun og Anders, og Fredrik, Bendik og Stian. Begge lag holdt bra følge i fellesstarten med seniorklassen. Førstelaget kom seg midtveis  opp i teten i juniorklassen, og etter at Håkon og Audun gjorde jobben bra på de to første etappene, gikk Anders fra Njård på siste etappen, passerte også Rustads seniorlag, og gikk først i mål som kretsmestre. Andre laget fikk en 7. plass.

Veteranlagene, med Ola, Carl  Peter og Inger på det ene laget, og Pål, Dag og Bjørn S på det andre, ble heiet fram av ivrige tilskuere. Til tider virker det som det er disse fedrelagene som har størst tilhengerskare i heiagjengen. Lagene kom seg vel i mål, om enn noe senere enn junior og senior.

 Gratulerer store og små Lyn løpere!

ru09_910_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Lyns yngste garde!

juniorvinnere.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kretsmestere!