Rustadstafetten

Stor skidag på Skullerud. Med sol, kuldegrader og rekordstor oppslutning ble det en festdag for skiløpere under Rustadstafetten. Med stor bredde og skiglede og resultater helt i toppen med 2 kretsmestere i junior herrer samt i kvinner veteran.

Rustad2

G15/16 er fornøyde med 2 og 3 plass!

I de yngste klassene er det mixlag. Her stilte vi med mange lag i både 9/10 og 11/12 klassene som begge hadde over 70 lag på startstreken. Flott innsats og inspirerende for alle med så mange glade og fornøyde løpere. På 13/14 starter kretsmesterskapet. Her hadde vi to lag med som plasserte seg på 9 og 15 plass. I klassen 15/16 hadde vi 2 lag som kjempet helt i toppen og begge lag fikk plass på pallen med 2 og 3 plass. I tillegg viste vi god sportsånd og godt samarbeid med våre naboklubber ved å låne ut to løpere til hhv Heming og Bækkelaget! I disse årskullene manglet vi jentelag, så her har vi et forbedringspotensiale til neste år.

I juniorklassen fikk vi vårt første kretsmesterskap. Etter en spennende duell hvor Lyns lag delte på tetposisjonen, var det til slutt Lyn 1 som vant med Lyn 2 på 3. plass. Gratulerer til Anders, Fredrik og Audun. Juniorene viste nok en gang at de har et sterkt og bredt miljø med ennå 2 lag til blant gutta, samt et lag blant juniorjentene som fikk en 5. plass. Trenerne i Lyn viste sine (rustne?) skiferdigheter da Hans Kristian og Eirik med Håkon med på laget stilte i senior herrer. Ingen kretsmester der, men vårt andre kom med Kvinner veteran som kunne cruise inn til seier – godt foran arrangørklubben Rustad. Kretsmestre her ble Inger, Vibeke og Line M.

Til slutt var det Menn Veteran sin tur. Det ble en thriller av en stafett og mer sier vi ikke om dette. Vi gratulerer Koll og henviser de interesserte til å lese mer her.

Flere bilder kommer under Bilder. Du kan også finne en del bilder fra de eldre klassene her.