Siste sving fra HLR 2014

bilde 1

Tusen takk til våre 1998 og 1999 løpere som har stått helgen ut på Gåsbu med Hovedlandsrennet 2014. Kjempeinnsats av løpere – og ikke minst støtteapparat. Vel hjemme skal løpere få hvilke beina og støttestaben få hvile kropp og sjel. LYN SKI går ut som beste klubb hva gjelder humør, lagånd og smørehumør! SISTE RAPPORT FRA MATHYS og Gåsbu. TUSEN TAKK FOR JEVNE INNSPILL!

Gåsbu søndag 2. mars 2014
Hovedlandsrennet for 15- og 16-åringer ble i dag avsluttet med stafetter. De to årsklassene ble samlet slik at det ble avholdt én stafett for jenter og én for gutter. Lagene var tatt ut av Oslo skikrets og Lyn-løperne stilte på lag med løpere fa andre Oslo-klubber.  De to første etappene var i klassisk stil og de to siste var skøyting. Tåken lå enda tettere over langrennsstadion enn de andre dagene, men stafett er gøy for deltagere og tilskuere.

Oslo skikrets stilte med 13 lag i jenteklassen og 8 tilsammen Lyn-løpere. Elisabeth Hofgaard Thorstensen fortsatte den gode trenden med en 10. plass for Oslos 2. lag somogså ble nest beste Oslo-lag. I gutte-klassen deltok 145 lag, hvorav hele 21 Oslo-lag og 7 Lyn-løpere. Olav Rygnestad Haugerud var beste fra Lyn. Han gjorde en sterk innsats på første etappe for Oslos 5. lag, men de falt litt tilbake og endte på 32. plass i meget hard konkurranse.

Elisabeth ble totalt sett mesterskapets beste Lyn-løper og ledet dermed an i en sterk innsats fra hele Lyn-troppen. Foruten gjennom løpernes prestasjoner i løypa markerte vi oss med Lyn-farger, lett gjenkjennelige skidrakter, med godt humør og god holdning blant løperne, oppmuntrende og seriøse trenere, sterk innsats i smøreteltet, greie foreldre, forbrødring med andre klubber og i matsalen på hotellet. En fin helg på Hamar og Gåsbu.

Da gjenstår det bare: 

Fantastisk innsats! Mange godt fornøyde løpere er viktig å ha med seg hjem i smørekofferten og selvsagt en ekstra honnør til Elisabeth sin 13 plass på klassisk. 

Da håper vi alle hjerter gleder seg til neste HLR 2015. Vi ønsker 1999 og 2000 kullet velkommen. Botne Skiklubb i Stokke er arrangør for neste års HLR. Kortreist og sikkert bra! 

bilde 3

pepptalk med trener Eirik. Vi takker han for mye av skigleden som er så grunnfestet i dette -99 kullet. Han har, sammen med medtrener Marius, fulgt denne gjengen i mange år. Eirik, populært kalt nikkers, er humørsprederen og sosialbyggeren. Marius er den store på teknikk og ferdigheter. Tilsammen = dreamteam av noen trenere. Denne gjengen har også et fantastisk oppmannsteam i Ola og Einar som har fulgt hhv guttene og jentene – og nå begge (slått sammen). -98 kullet stilte med kun en løper – og honnør til Edvard for å være med!

bilde 4

Ola driller ski…

bilde 2

snart målgang

Da er HLR 2014 nok avsluttet i skrivende stund, uten at vi har fått siste rapport fra gjengen på Gåsbu. Det har vært stafett i dag. Vi vet at det er herlig syn – både for jenter og gutter. Det formelig stormes frem av fremtidens langrenn, de som skal gi oss de gode opplevelsene når vi står i løypene og heier – eller slenger oss i sofaen for tv-kos-sport. På stafett i HLR stiller vi med kretslag. Det betyr at Oslo Skikrets stiller med mange lag – 

IMG 4154

Slik så det ut i Harstad 2012, da stafett HLR gutter gikk ut fra start – 

 

/Annik