Gøy på landet!

MYLLA RUNDT – stappet med LYN SKI løpere i alle aldere!

IMG 3675

Dette superhyggelige rennet har normalt 60 deltagere – i dag gikk over 380 stykk ut fra start….

I alle år har noen LYN SKI løpere funnet veien ut i skogen, og da især jenter 2002 – som har vært mange til start. Nettopp derfor valgte arrangøren å flytte hele rennet til denne helgen, fordi våre J02 skal gå U-birken neste helg som var rennets opprinnelige dato. TUSEN TAKK til Mylla folket. Men, jenter 2002 kom ikke alene fra LYN SKI. Vi snakker minst hundre LYN SKI løpere, da falt vi ut av tellingen…. Ikke bare var det fra de yngste rekkene (fra 2004), men flere juniorløpere og så mange veteran/mammaer/pappaer. Der ser vi at vi ikke helt har innertieren på racingdressfronten. Herrene stiller i r-dress, men i fullstendig nøytrale farger (blå, mørke blå, enda mørkere blå, svart). Vi må jo ha alle mann i våre flotte hvite racingdresser. På kammerset bekjente noen av herrene at de nok ville føle at ambisjonene ville ligge tykt rundt de – (og ikke minst forventningene) om de stilte i LYN SKI racingdress. Tilbake mener jo vi da – at det kan nok være – men hva om vi kjører på med hvite LYN SKI racingdresser hvor det står Pappa eller Mamma med store bokstaver…. da skulle vel alle ønsker være innfridd!

IMG 3651

En av våre pappaer – Carl Peter i rask driv – heldigvis med LYN SKI lue – om enn i sort racing…

Når alt dette er sagt – det ble en fryd – og et herlig mareritt for arrangøren. Med over tre hundre flere enn hva arrangøren hadde tenkt seg, ble det selvsagt litt kluss med logistikken. All ære til Mylla og Svea for å holde humøret oppe og en kraftig innsats for å løse flokene vi skapte. Starten ble utsatt en time – det hjalp. Startfeltet ble litt av et syn. Og, for vi som liker våre hvite dresser og alle andre som også har LYN SKI luer – ja så var det som å se et klubbmesterskap!!!! HEIA LYN SKI. Det fikk også speakeren med seg – og kom aldri helt over det. Gang på gang fikk vi høre det – LYN SKI, LYN SKI, LYN SKI –  det er jo rene klubbmesterskapet….

IMG 3667

Klubbmesterskap?

Resultatmessig var det mye bra. Fredrik Ole Oldereid Andersen (FOOA som de fleste av oss sier) vant 22 km suverent. Han gikk på klister. Bak han kom mange på rubb (og selvsagt også klister). Tora, jenter 2002, hadde sneket seg inn i 22 km – og gikk den strålende bra. Eirik Myhr Nossum og Peder Nævestad måtte se seg godt slått av FOA. Men, Eirik vant tross alt over Peder… (Peder er en av våre smørere i smøreteamet til junior/senior så skiene kunne han ikke klage på. Eirik er trener på junior). LYN SKI Jenter 2002 var desidert største gjeng til start – lett fulgt av LYN SKI gutter 2004.Foreldre stilte til start i hopetall (da med de før navngitte kamuflasjedraktene). Mange hadde klubb-kamp og spurtoppgjør på målstreken – jente mot jente – gutt mot gutt eller en blanding. Og – mange små spurtet mot de store – eller var det de store som desperat forsøkte å ta igjen opp siste kneik til mål…. 

IMG 3739

FOOA KNUSTE Eirik og Peder

 

IMG 3749

 

Og Eirik KNUSTE Peder….

 

Det ligger mange bilder i bildegalleriet LINK HER.

Og noen klips følger under….

IMG 3725

Noen fra LYN SKI Jenter 2002 (de var flere….)

 

IMG 3723

Lagkamp til dørlinja… Julie og Lea

 

IMG 3608

Før start, FOOA stod i første rekke – og kom først i mål!

 

IMG 3616

Ikke lenger 60 til start på Mylla rundt……

 

IMG 3625 

Starten har gått på 22 km

 

IMG 3642

 

IMG 3676

stormangrep – 8 km – på ski….

 

IMG 3751

store og små i mål om hveradre, her følger far…..

 

IMG 3752

hektisk – også etter målgang

 

IMG 3753

publikum heier i bakken (lang bakke) før det gås litt til, rundes og man går opp til mål…

 

IMG 3690

så snøen spruter….

 

IMG 3709

noen G2004 har kommet i mål – vaktene holder orden – 

 

IMG 3715

 

Margrethe (j02) var en av mange som virkelig tok seg helt under kjelleren… (men like blid, og klar for sprintlag i morgen søndag)

 

IMG 3718

Knippe G04 med Victor, William og Jørgen

 

IMG 3719

God velkomst i mål

 

IMG 3764

 

Jørgen, Fredrik og Thorstein

VI GLEDER OSS ALT TIL NESTE ÅR – og blir neppe færre LYN SKI til start. Dette var et STRÅLENDE RENN!

/Annik