STILL VEKKEKLOKKEN SØNDAG!

Stemningen stod i taket fredag på klubbhuset kl. 07.00. Godt over 200 barn og voksne til frokost – TV kanaler, aviser, kaffe, sjokolademelk, boller, og frukt om hverandre ga en magisk time. Vi satt på stoler, gulv og bord. Og på skjermen leverte Simen og Hans Christer fantastiske løp. Sølv og en 6. plass er virkelig noe å skrive hjem om! Vi er verdens beste langrennsklubb med verdens beste utøvere og verdens beste store og små som ER OSS! Vi er bredden, vi er alle, vi er de som går fort og de som går sakte, vi er fremst i OL sirkuset – vi er LYN SKI!

I morgen er det stafett. Vi er dypt skuffet over at ikke Hans Christer får være med på stafettlaget, men gleder oss over Simens deltagelse. I LYN SKI lærer vi Lojalitet, Ydmykhet og Nytenkning, dette sammen med en vilje til en vanvittig mengde med trening er en god beskrivelse av de flotte menneskene og fantastiske idrettsutøverne Simen og HC. Blir det gull, så ligger Simen godt an til å bli langrenns konge i OL!

Vi i LYN SKI er ikke så ydmyke eller beskjedne etter at vi meldt fem favoritter og en utfordrer til gårsdagens 15 km, de kom på de seks første plassene. Vi kommer dermed med vårt tips til stafetten i morgen, det blir GULL! Blir laget som vi tror og håper, stiller vi med fire løpere hvor samtlige allerede har tatt medalje i årets OL! Vi vet at stafett er stafett og at det er vanvittig høyt nivå i herrelangrenn, men vi sier bare still vekkeklokken i morgen, klokken 07.15 smeller det i gang, dette vil dere se!