Ny stor dag på vei inn i vinterferien!

Gratulerer til Simen og Hans Christer – igjen. Fantastisk med sølv og 6. pass! Sterk innsats og vi er utrolig stolt –

For å heie ekstra herfra til Sør-Korea inviterte vi til frokost på huset i dag. Godt over 200 tok seg turen innom. Bøttevis med frukt – en haug kanelboller fra Baker Hansen, juice, kaffe og #alltidsjokolademelk» – ga en god start. Brølet stod i taket da våre to var på skjermen.

Med oss til kalas kom både TV2, NRK og Aftenposten. Det var stas og hyggelig, selv om det kun er få sekunder de får lov til å sende fra OL hver dag uten rettigheter.

Takk til Simen og Hans Christer som har gitt oss tidenes OL – takk til alle for en hyggelig frokost – og alle gode ønsker om en fin vinterferier! GÅ MYE PÅ SKI, hvorenn dere er! Vi har INGEN organisert trening til uken! Gled dere også til stafett og 50km! Vi skal følge med!

I Kollen er dag I av flere avviklet i fin form med Norges Cup for Junior – Lykke til med resten av helgen! Neste helg er det duket for Hovedlandsrenn for 15-16 åringene på Lygna (deres NM). #ikkeendagutenski#

Nyt vinterferien! Gå på ski og gled dere til tidenes Klubbmesterskap! Hold av tirsdag 6. mars – ettermiddag, i Snøparken! Vi lover en skikkelig skifest i verdens beste og gladeste skiklubb!