Store dager i Kollen!

I skrivende stund har vi en dag bak oss i Kollen. Med godt over 200 egne løpere til start lørdagen var det ingen tvil om at vi var der og var med. Tuva tok sin seier i jenter 16, gratulerer. Ellers et sterkt resultat for bredden med mange gode individuelle resultater.

I dag er det stafetter og jaktstart, samt triathlon for de aller eldste. Mix 8-10 er vel i mål. Se lenger ned på siden! Nå er 11-12  i sporet, og så følger resten utover dagen og ettermiddagen. LYN SKI stilte med 59 lag hos de yngste – det skriver vi selvsagt hjem om!

Oslo Skifestival er et stort arrangement og en kraftfull skihelg for svært mange løpere fra land og by. Å være den største klubben med så mange løpere til start, bør vi være stolt av. Vi gleder oss til resten av dagen!

OG VI FORTSETTER

Noen timer har gått siden øvrig tekst og også jenter 13-14 er i mål. Gratulerer med strålende 2. plass. Frida, Stella og Elise i forrykende fart gjennom kollens løyper. Gratulerer også til Bastian, M18, med en strålende 3. plass i skiathlon. Og, ikke overraskende tok Tuva hjem også dagens seier i J16. Gratulerer til alle – Tilsammen vant vi både stafetter, jaktstarter og triathlon – som den største klubben av de alle.