Stor skihelg for store og små

Simen tok Monsterbakken

Både Simen og Hans Christer gikk en fantastisk etappe i dag på årets siste dag av Tour de Ski sirkuset. Simen formelig fosset opp, parkerte den ene og den andre og tok en fantastisk tredje plass. Vi gleder oss til VM!

Lauritz Bergendahls minneløp

Tradisjonen tro sendte vi hordene inn i Sørkedalen til ett av årets hyggeligste renn. Gode løyper og hyggelige omgivelser. Vi var nesten to hundre løpere til start, bare fra LYN SKI. Det både synes og høres. Gratulerer til alle, hver især, med mange gode prestasjoner.

Oppegårdssprinten

Ut av byen, på en andre siden, samlet en del av HLR gjengen seg (15-16 åringer) til SNØcup sprint på golfbanen til Greverud. Det gikk fort i sporet. Jentene på 2003 utmerket seg og alle gikk videre fra prologen. Hos gutter 15 gikk tre av guttene videre fra prologen med Martin, Sten Magnus og Anders. Med over 90 startende i samme klasse var det en sterk prestasjon. Det gikk mange på sekundet i alle klasser!

Lørdag – Lommedalsrennet

Et halv hundre av våre løpere tok turen inn i Lommedalen lørdag for renn i klassisk stil. Glad og god stemning og også her viste vi at det gror godt i sporet med yngre løpere!

Neste helg dukes det ene og alene til vår egen KM SKAGEN sprint. Vi gleder oss!