Strålende Skifestival

På den aller beste dagen i året, med strålende sol og knirkende skiføre – trommet vi sammen til stafett i Kollen. To dager til ende med Skifestival, invitert av HSIL. Individuelle starter lørdag og en skjønn blanding av Skiathlon for junior, jaktstart for 15-16 og stafetter for resten – søndagen.

Stafett er stafett. Med mix 8-10 og mix 11-12 mes 13-14 hadde mix jenter 13-14 og mix gutter 13-14 – Summert ble det store startfelt når hele nasjonen trommet mannsterke opp. Det skal friske stavtak og en god porsjon mot til å stille på første etappe! Hos de eldste pumper testosteron og iver, bare slått av overiver. Ingen stavbrekk ved start, men for en fart! Hos de yngste er det aldri noe å si på iveren, og med ulik fart og en fantastisk gyv ut av stadion med påfølgede propp i første kneik etter svingen, krevde det både kløkt å mot for å nå frem. Også andre og tredje etappe fikk gode arbeidsoppgaver. Å finne sin makker, som man nødvendigvisi ikke trener sammen (mix over flere årskull) når 20 andre av dine LYN SKI venner forsøker samme på samme linje – og de øvrige 100 andre lagene utøver samme oppgave – s a m t i d i g – Ja, da blir det STAFETT!

8-10 åringene våre stilte med mix lag og var MANGE. Likeledes trommet 11-12 åringene sammen et flersifret antall lag til dyst. Hos 13-14 åringene var det færre lag, men pallplass både hos jentene og guttene. Meget sterk innsats! Hos jentene gikk Stella, Josefine og Malin inn til en suverent 2. plass. De formelig fosset gjennom løypene! Herlig! Hos guttene tok Sten Magnus, Filip med ankermann Martin en meget god 3. plass. Det bør også nevnes at hos guttene hadde vi to lag blandt de 10 beste, vi skriver hjem om slikt. I konkurranse med 54 lag hos guttene er det bare å løfte stavene, gratulerer!

Også sterke resultat hos 2003, med Tuva som igjen tok et gull, søndag på jakstart. Hun besørget også klubbens pallplass lørdag, med bronse. Armann tok hånd om gull på G16. Gratulerer!

Det er en herlig utfordrende jobb å sette lag for så mange, særlig hos alle våre yngste. Vi ønsker oss jevne lag så alle får gode skiopplevelser. Det krever sitt. Men, et høyt hurra for alle unger, foreldre, oppmenn og øvrig støtteapparat som bidro med alt nødvendig for en god stafettdag: innsats, smil, unger, humør, prat, heiarop, ski og smørehjelp!

Bilder finner dere her: https://lynski.no/bildegalleri/osf-2018/

Det kommer til flere bilder, ettersom lagbilder tikker inn. Vi har også en del på facebook,

https://www.facebook.com/LYN-SKI-266607156706646/

blant annet KOLLENDANSEN, med unge Hagen! Lauritz viser vei! https://www.facebook.com/266607156706646/videos/1820251371342209/