Takk for en fin karusell

Om noen ikke var der! Vi tar deg et par dager tilbake i tid. Skumringen avløses av mørke. Men det gjør oss ingenting, for snøen skinner! Fantastiske forhold. Tore løypekjører har preppet til fingerspissen og forholdene er et OL verdig. TEO, Jahn Andreas med hjelpere har rigget til flere gullmedaljer. Alt klart. Og så, inn kommer de. Inn og hjem på til vår snøpark. Godt over 900 barn! Det skriver vi hjem om. Med foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og andre venner – ble det godt med folk. Stor stas.

Til start i årets første del av Telenorkarusellen på Nordberg stilte da en bråte med 2012 – 2005 åringer. Dette er rennet for alle. Lave skuldre, boller i mål, pølser i kiosken og et jevnt jubelrop over arena fra start til slutt.

Tusen takk til våre venner i Rema 1000 Sogn som stilte med boller og kuli. Takk alle som bistod – og selvsagt våre eminente løpere med opphav.

Velkommen til ny dyst – i Koll IL regi – ved fotballbanene på Kringsjå – Tirsdag 13. februar (dato endret). Mer info kommer. Vi gleder oss! Følg med her – på Telenorkarusell siden vår: https://lynski.no/arrangement/telenorkarusellen/

Bilder finner dere i Telenorkarusell 2018 albumet – https://lynski.no/bildegalleri/telenorkarusell-2018/