Sverige, Finnland, Fetsund og Tolga har aktive LYN SKI løpere på renn i dag

Vasaloppet

I Sverige går noen av våre seniorløpere det prestisjefylte Vasaloppet. Vi har hatt sterke resultater der tidligere, og skal ikke se bort fra at slikt skjer igjen. Fra kvinnene går Barbro Sætha, mens Vegard Vinje, Anders Høst (som ble nr 3 i 2016!) og Joar Thele representerer oss på seniorsiden. Ved passering 23,7 km (litt over kl. 09) ledet Vegard med Anders på en 6 plass,  og Joar Thele lå til en 16 plass. Det er mange km igjen, tilsammen går utgjør Vasaloppet 90km. Også Tjejvasa stiller med LYN SKI løpere til start (30km).

VM

I Finnland er Hans Christer vår mann på 5 mila! mens det på Fetsund er duket for sprintstafett blandt yngre løpere. Og på Tolga går 15-16 !

 

Klubbmesterskapet

Ikke glemt at ALLE er invitert til å gå klubbmesterskapet vårt, verdens største, nå tirsdag 7. mars. MELD PÅ TIL RENNET HER!

Vi trenger også hjelp av funksjonærer, bli med der ungene er, MELD PÅ DIN HJELP HER.

YTTERLIGERE Info om klubbmesterskapet finnes her. 

 

Hovedlandsrennet – rapporterer hjem:

Sprint, som seg hør og bør. Her er kampen hard og brutal. Videre fra prolog i G16 gikk Halvor, men røk ut i kvartfinalen. Fra G15 gikk Petter og Kornelius videre, også de røk ut i kvarten.

Øvrige løpere gikk skicross. En artig form for skirenn, men kan bli utfordrende både for løper og utstyr. Ikke alle ski kom hele i mål.