Vi takker for et strålende Klubbmesterskap

Da takker vi til små og store for en knasende hyggelig Klubbmesterskap! Om alle koste seg like mye som «bakmennene», summerer vi det til en god dag. Tiden gikk som den skulle, alle fikk startnummer uten alt for lange køer, pølser gikk ned på høykant, pokalene fikk fart på seg – løypene var veldig bra – og stemningen holdt seg godt. Mot slutten, når våre seniorløpere tok seg sine mange lange runder, kom det sågar et dryss av snø!

Tusen takk til alle som stilte. Uten at dere faktisk kommer og går renn, blir det ikke mesterskap! Takk til alle som stilte og bidro. Et klubbmesterskap med 900 til start, gjør seg ikke selv!

Gratulerer til alle klubbmestere i rangerte klasser! Sterke prestasjoner i alle ledd!

Resultater her hos EQ

TREKNING av Lyn lotteri finner dere lenke til her. Er ellers å finne som meny under arrangement/klubbmesterskap. Trekning av utøver for økt med landslangsløperne Holund/Krüger fra årskullene 2006-2001 kommer.

Tusen takk til alle våre hjelpere som bidro til å få solgt lodd. Og, ikke minst til alle dere som bidro med gaver inn til Lotteriet. Vi takker Bull, Enterprise, Kolibir, Nemus Ullevål,  Løplabbet Ullevål, Baker Hansen Ullevål, Aschoug forlag, Nasjonalteateret, Kongsberg Jazzfestival og Swix/Ulvang.

Lotteriet trekkes i morgen, torsdag 9. mars. Heldige vinnere kunngjøres på web.

Flere bilder finner dere i bildegalleriet – se etter her i albumet for Klubbmesterskapet 2017.