Takk for en stålende Ringkolldag

Klubbmesterskap 2012

Da var vi igjen i havn med nok et klubbmesterskap. For en herlig dag. Alle bekymringer gjort til skamme. Man lurte jo litt, slutten av sesongen, ikke snev av snø i byen eller nærmarka ,flytting til Ringkollen, foreldrefest lørdag kveld, stilling av klokken….. Men, det gikk som smurt! Det ble skirenn, det var sol, det ble målgang, det ble slitne unger og det ble cookies og pølser til alle! Resultater HER .

IMG_4400

Bussene gikk som planlagt kl. 09 – og nesten 09 fra Sognsvann. Da vi ankom Ringkollen var noen alt på plass – løyper stukket, blå skiller oppe – og alt klart i tidtakertårnet. Noen kastet seg rundt og tok frem litt mer klister.

IMG_4373

Fra start gikk først de yngste. Vi har hatt større horder i de yngste rekkene her, men all honnør til alle små som kom – og gikk.

IMG_4378

En km for de aller yngste, så økte vi til 2km for G/J2004 og 2003.

IMG_4392 IMG_4398

2002 gjengen var igjen i store tall – og klare til start. Det ble litt uvant med en lengre distanse og det var et stykke tid der vi lurte på om hele gjengen hadde gått hjem på ski – det var så stille ved målgang. Men, så kom de – og da gikk det fort. Svetten silte og mange måtte bare legge seg litt ned på det store hvite teppet etter målgang…

IMG_4408e

Deretter var gruppene klare i tur og orden – og til mål kom alle.

IMG_4404 IMG_4406 IMG_4420

Og i mål ventet pokaler til alle, bortsette fra veteran som heller ville ha lue. Vi vurdert noen øyeblikk på om vi skulle klippe til noen ulike luestørrelser, alt ettersom rekkefølgen på pallplassene…. men lot det bi.

Juniorgjengen vartet også godt opp.

IMG_4422

Synne, Solveig og Agnes fylte litt bedre opp på jentesiden, enn Mie som gikk alene med gutta på 15-16. Og til mål ble det kappstrid. Det gikk så snøen sprutet og ga virkelig gjenlyd hos publikum. Dette er Norges beste skiungdom som kappes om sekunder. Anders Høst tok grepet og vant med en knapp skisko.

IMG_4426

Takk for et strålende klubbmesterskap i flotte alternative omgivelser!

Takk til alle herlige løpere, til alle smilende og hyggelige foreldre, til alle som bidrar, fixer og trixer – Takk til en værgud i godt humør – Her hadde absolutt alle virkelig trådd til!

Noen flere glimt under- fra Frank. Linneas (J02) pappa –

Lyn_mesterskap_ski_006 Lyn_mesterskap_ski_016 Lyn_mesterskap_ski_022 Lyn_mesterskap_ski_047 Lyn_mesterskap_ski_058 Lyn_mesterskap_ski_081 Lyn_mesterskap_ski_091 Lyn_mesterskap_ski_102 Lyn_mesterskap_ski_106 Lyn_mesterskap_ski_125

Flere bilder kommer til galleriet. 

ab