Tour de Lyn_Info

Info Søndag

TdL2011_2

Takk for en strålende dag i Maridalen! Håper alle tar seg en velfortjent hvil i kveld før det braker løs for både aktive og mosjonister i morgen!

Resultater. Her er noen viktige punkter før søndagens renn. Bilder fra Trygve.

  • Startlistene for morgendagen vil så fort som mulig bli lagt ut HER. På denne siden finner dere også resultatlister fra i dag. I morgen går mosjonsklassene fellesstart klokken 09:00 (kvinner) og 09:05 (menn). Jens Arne Svartedal starter 09:10. Konkurranseklassene går jaktstart etter sammenlagtid så langt. Første start klokken 09:30
  • Det vil være mulig å etteranmelde seg for mosjonsklassene inntil klokken 08:30. Dette vil koste kroner 300.
  • Det vil være mulig å sende bagasje opp til mål fra start. Dette er gratis, men forutsetter at bagasjen er levert før start, senest klokken 09:30 – vi oppfordrer alle til å ha med seg tørt tøy og noe varmt opp. Det er meldt dårlig vær.
  • Premieutdeling vil skje så fort som mulig etter målgang. Vi anbefaler alle til å være tilstede da det skal deles ut rikelig med uttrekkspremier!!
  • Buss, for de som har bestilt dette tilbake til start går klokken 11:00 fra Tryvann. Dette for å sikre at alle har kommet i mål. Som sagt – ta med varme (og gjerne vanntette) klær!

Håper alle er klar for en skikkelig utfordring i morgen!