Ny stor dag med Tour de Lyn – dag 3

Fra Voksen skole gikk det opp, opp, opp – til Tryvann. 

TdL_2011_3dag_15

Resultater.

Alle rakk opp før regnet startet sin økt for helgen. Var du ikke med – og lurer på hva du gikk glipp av? I galleriet ligger det over hundre bilder fra dagene. Ingen sol – men mange glimt. Kjør et slide-show om du har tid.

TdL_2011_3dag_38

De tøffe var tøffest også i dag. Hard kamp opp bakkene. Inger startet først, og kom nesten først i mål. Som eneste kvinnelige mosjonsist var hun uslåelig. På 29:57:00 hadde hun staket seg fra Voksen skole til Tryvann. Imponernede! Hos herrene var Milslukern, representert ved Svein Olav Utiskog et par sekunder raskere enn Jens Arne Svartedal. Deretter fulgte mange sterke løpere i alle startende klasser. Beste tid i dagens motbakke gikk til Ketil Dammen fra Team Xtra i senior herrer; 23:27:93. Tett fulgt av Sindre Skar fra Bærums verk, eldre junior herrer på tiden: 23:42:35.

Tusen takk til alle som stilte i de mange rollene som må til for å få et godt arrangement i havn. Løypevakter, start- og mål, kaffe og vaffler, tidtaking og speaker rollen, for ikke å snakke om at noen faktisk må ha et blikk fra oven for det hele. Alt gikk som smurt, ingen ulykker, ingen kriser – nesten bare sol. Takk til alle som bidro – av store og små!

TdL_2011_3dag_77

Da gleder vi oss til neste år – og ser frem mot ny dyst .

TdL_2011_3dag_79

ab