Trysil 2018 – lørdagshilsen

Det er ikke snø og mengder av ”ren” skitrening denne snøsamlingen vil bli husket for på Trysil. Eller kanskje nettopp det, årets skisamling nesten uten snø! Været er vi, heldigvis, ikke mestere over. Og Snøgarantien her på Trysil sa de opp et par dager før vi kom. Det lever vi fint med.

For hva gjør vi da, når selve grunnlaget for idretten, nemlig snø, uteblir? Jo, vi gjør det vi er best på – vi har det gøy! Skileikreglene er almenngyldige, også her. Vi hører på trenern og vi har det gøy.

LYN SKI bæres av mange, små og store. Og, vi er så heldige at vi er ganske enige om hvordan vi ønsker å bære og være. Litt mindre snø, skaper mulighet for andre opplevelser og økter. I dag, i mangel på snø, løp 15-16 opp slalombakkene med staver– gjennom tåken – og møtte fjellet i sol! Det gir godt påfyll til mørke vinterdager med mer trening. I fleksibilitetens lys delte vi team og grupper og la inn portforbud for voksne. Det ga nok spillerom til de gruppene som brukte løypene. Resten kjørte hardt og mye andre steder. Summert – nok av økter, godt med økter og fellesskapsånden i OT modus på pluss siden.

Med 730 til bords var selvsagt hotellet i høygirmodus. Det er ikke service, vennlighet og mengden mat det skal stå på. Ei heller denne gangen. At så mange spiser så mye på så kort tid, vitner om en god kjøkkenstab som gjør jobben sin. Vi liker oss her, Trysil er fint, selv nesten uten snø. Bowling, bading og mingling er også viktig! Vi bygger gode skiløpere, vi bygger miljø, vi bygger treningsglede for fremtiden.

I morgen søndag, mens mange sover, stimer 15-16 og resten av u-team til frokost kl. 07:00. Klokken 07:55 SHARP, venter trenerne på stadion. HLR trenerne Christian, Nils Herman, Gaute og Simen har duket opp for testrenn for 15-16. De skal kjenne følelsen av startnummer på brystet, fokus i løypa og et resultat de kan måle seg selv mot senere i sesongen. Det meste går fremover.

Det er mye man kan si om lite snø, men en fordel, er bare veier. Vi ønsker alle en god tur hjem, vel vitende om at det ikke er glatt!

Det tok oss 1,5 uke å fylle alle sengene på Trysil hotellet, Radisson Blu. Det er spesielt. Vi merker ikke så mye til nedgangstidene i langrennsporet. Kanskje har vi det for gøy og hyggelig underveis. Heldige oss. Helgen sammen gir oss så mye, at selv uten mye snø, legger den seg i pluss. Neste år, ber vi alle notere for helgen 15-17. November. Da stimer vi opp igjen, og legger alle odds inn for et godt gammeldags vintervær!