Velkommen til Trysil!

Her følger informasjon for de som skal reise. Alle skal også ha mottatt på mail, men greit å få litt informasjon også på denne kanalen.

Velkommen til Familiesamling på Trysil

Da er det endelig duket for høstens store høydepunkt, vi gleder oss. Også i år blir vi mange og teller 725 til bords!

Vi gleder oss stort til en god og glad helg! Været får vi ikke gjort noe med, men det hindrer oss ikke i å få en fantastisk og innholdsrik helg sammen. Skru på alt av godt humør – og spre det om dere 🙂 Vi skal bli kjent, bli mer kjent, skape relasjoner, trene og bygge videre på vårt gode miljø. Vårt mål er at barna holder på med langrenn så lenge som mulig. Et godt miljø holder de lenger i sporet. Hjelp oss med det målet.

Vi ber om hjelp av alle til å inkludere alle. La telefonen ligge på rommet, så er vi mer til stede når vi møter hverandre.

 

Konkurranse HOLD

Vi ønsker å være mest mulig tilstede gjennom helgen. Vi kjører konkurranse! Last ned appen HOLD. Registrer deg før avreise – Vi har fine premier til den i hver gruppe som vinner!

 

Snø-mangel

Det er dessverre lite snø på Trysil. PT har vi kun 6,5 km og det er bare snø i selve skisporet. Sørpe tar overhånd på skileikområdet (mellom løypene). Det betyr at de planlagte voksen skikursene utgår. Barna må prioriteres på stadion i de oppsatte øktene. Vi ber om at dere respektere dette.

 

Skikurs for voksne

Vi kommer tilbake med informasjon om når foresatte vil kunne benytte seg av skistadion. Vi jobber med å legge til rette for et alternativt program for foresatte. Det blir flere kursalternativer, blant annet smørekurs på ulike nivå. Informasjon blir distribuert asap.

 

Program

Program Trysil 2018 Program Program henges også opp i resepsjonen. Eget program for ungdomsteam og voksenkurs kommer før fredag.

 

Litt praktisk:

Husk mye godt humør, skiutstyr og badetøy. Ta også med tøy for løpeøkter, dvs. joggesko! Vi har et tett program og helgen blir innholdsrik. Vi reiser først og fremst for å gå på ski, men det sosiale ved helgen og muligheten for å bli kjent med folk er veldig viktig. I tillegg har vi bonustid med bowling og svømming. Hotellet er stort, men alle tar plass. Vis hensyn! Vi trenger hjelp av dere foreldre til å få det så hyggelig så mulig for alle!

Vi vil beholde skiglede hos alle, derfor er øktene litt kortere for de yngste.

Husk å hente de yngste etter økt. Det er ingen barnepassordning som følger oppholdet, kun oppsatte treningstider for oppsatte kull. Skulle du bli ringt opp av trener/oppmann og bedt om å hente en liten pode som er kald, er det fint om du følger opp nettopp det.

Vær forberedt på spørsmål fra oppmenn om å bistå underveis. De forskjellige gruppene trenger voksen bistand i ulik grad til skismøring, være tilstede under trening og å påse at ingen bowlingkuler havner andre steder enn på banen.

 

Skiutstyr

Det er viktig å klargjøre skiene før samlingen! Ta av gammel smøring. Ta med det du bruker for ski til ditt og ditt barns bruk. Vi har tilgang på smøreboder.

Husk å navne alt av ski, staver, sko og tøy. Det blir mye likt!

 

Vi har noen regler vi minner om alt før avreise. Fint å øve på i bilen!

 • Vi sier hei til alle
 • Vi møter i god tid til alle treninger
 • Vi inkluderer alle i gruppen vår
 • Vi løper ikke inne i gangene
 • Vi leker verken heisleken eller banke på dører leken
 • Ingen barn skal i bassenget eller på bowling uten gruppen sin (og til dens fastsatte tider)
 • Vi gjentar fjorårets leggetider. Det forventes at barna er på sine respektive rom og finner roen til følgende tider: ☺
  • Skileik, 20.30
  • Barneteam, 21.00
  • Ungdomsteam, 22.00

 

Så smeller vi til med Skileikreglene!

 1. HØRE PÅ TRENERN
 2. HA DET GØY

 

Mobil-Pad-Skjermfri helg for barna!

La mobilen/paden ligge igjen hjemme! Dette fordi vi ønsker annet enn dypdykk i skjermer, og vil bruker anledningen til å være i forkant av nettmobbing og bygge opp under prat og lek. Vi vet det skjer leie episoder med tlf., og episoder dukker også opp i vårt miljø. Derfor slår vi et slag for en tlf/pad/skjermfri helg!

 

Inn- og Utsjekk

Alle sjekker inn når de kommer. Det blir selvsagt litt kaotisk om mange siger inn døren samtidig. Men, det går sikkert fint. Alle har fått tildelt rom og vil finne sine navn i resepsjonen. Kabalen er lagt etter beste evne. Alle bor på rom med egen familie. De som ellers deler rom har avtalt på forhånd. Alle rom er i bruk!

Merk at nøkkelkort er registrert på en voksen i familien. Alle nøkler til samme rom ligger da i denne konvolutten. Når Aage henter til sin familie, får begge barna og kona Aina nøkkel i samme konvolutt.

 

Det er utsjekk kl. 12.00 søndag for alle. Om dere ønsker å bruke dusj og fasiliteter nede etter økt og før avreise må dere låne med dere håndkle fra rommet når dere sjekker ut. Disse håndklærne legges igjen i dusjen nede. Alternativt kan håndklær leies, spør i resepsjonen.

 

Ikke utstyr i gangene

Det har, med idrettsgrupper, lett for å bli mye utstyr i gangene, ski og annet. Det er ikke lov. Vi må respektere dette. Dette handler om brannsikkerhet.

 

Bespisning

Da vi er mange forskyver vi litt på tiden om når de ulike gruppene spiser. Dette fremgår av programmet. Vi samler grupper på samme bord. Se etter flipoveren for ditt årskull. Her kommer også smøretips.

Vi har også delt bespisningen mellom den store salen og matsalen til høyre for baren. Dette er basert på antall og avtalt med hotellet slik at alle skal få mat uten for mye kø. Ungdomsteam + 2007 kullet spiser i restauranten. Resten spiser i den store matsalen. Det blir flere matstasjoner begge steder. Husk det når køen drar seg til J

 

Fotografering – ALLE

Kl. 10.00 lørdag møtes absolutt ALLE på stadion til felles bilde. Dette er kaotisk, tradisjonsfylt og gøy.

 

Bull Ski & Kajakk

Jørgen og Marius vil være med oss. De kommer til å ha en nyttig butikk med hyggelige priser tilgjengelig på hotellet. Jørgen og Marius vil være behjelpelig med råd og tips om, for og med ski og utstyr.

 

Info-møte

Møt opp i den store salen fredag kl. 20.00

Her kommer det også et artig underholdningsinnslag rett etter en rask info flyt.

 

Informasjon

Det står info tavler i resepsjonen. Program og infodryss er tilgjengelig i resepesjonen ved ankomst.

Spørsmål om bowling og svømming, kontakt Mona Olivier

Spørsmål om trening, kontakt oppmann/trener/TEO

Spørsmål om alt annet, kontakt Annik

Tlf liste i respesjonen.

Vi kommer også til å bruke Laget Mitt. Eget oppsett kommer for hver gruppe. Last ned appen og følg med.

 

Salg og moro

Denne gangen har vi med et par helt nye ting. Aldri vært, sett eller brukt før! Et nyttig mykt gymbag håndkle – med Lyn ski skjoldet brodert inn. Passe stort til nettopp gymbag eller annen kort reising. Tørker også fint. Vi selger det for kr. 250,-

 

Vi er opptatt av å synes, så også i mørket. Det vil bli delt ut en myk refleks til alle utøverne, som er fin til å henge på jakke/sekk eller annet. Restlageret selger vi til kr. 20,- stk – til den som ønsker. Fyll kalendere og plassen under juletre med håndklær og refleksdingser.

 

Lotteri

Vi fortsetter tradisjonen: TRYSIL LOTTERIET. Vi kjører Lotteri gjennom helgen. Ekte gammeldagse basarbøker vil gjøre at dere slipper å huske på lodd som rotes bort. Solide premier. Trekning i løpet av uke 47 og heldige vinnere vil bli kontaktet. Vi har mail liste på alle, så det blir lett å finne frem til vinnerne. Lodd selges av våre eminente loddselgere til kr. 20,-/stk. og gode mengderabatter.

Memorer VIPPS nummeret alt nå: 17406 🙂

 

Obs Obs – Svømmehallen

Merk at det IKKE er lov for barna å gå i svømmehallen på egenhånd. Dette er VIKTIG. Ingen barn svømmer alene. Om du ikke kan følge ditt eget barn til svømming, må du lage avtale med en annen voksen som har ansvar for ditt barn i svømmehallen. Dette gjelder alle kull.

 

Refleksvester

Alle dere på barneteam og skileik. Ta med refleksvesten til poden. Merkes med tydelig navn foran og bak, hvis det ikke alt er gjort. I tillegg er det lurt med et telefonnummer i nakken, særlig på de minste kullene. Vesten bruker vi på økt!

 

Er du lege/sykepleier?

Vi er mange på reise kan det oppstå medisinske behov. Vær snill og gi beskjed til din oppmann med cc til Annik dersom du er lege/sykepleier, og da hva du jobber med. Det gir oss en god oversikt og hjelp.

 

Betaling

Vi ber dere sjekke betaling ila helgen. Betalingen via Rubic stenges etterhvert. Vi tar da ut en oversikt, og sender faktura til de som ikke har betalt. Da bør det løse seg for alle.

 

 

Kjør pent!

Det blir den beryktede Lyn køen oppover – fredag kveld.

 

VELKOMMEN!

 

 

 

 

Pakkeliste:

 • Ski (navnet)
 • Staver (navnet)
 • Skisko (navnet)
 • Skitøy
 • Ullstilongs og genser, det er kaldere i løypene på Trysil enn hjemme
 • Godt med skift
 • Løpetøy/løpesko
 • innesko
 • Badetøy
 • Litt vanlig tøy til bowlingseanse og på hotellet
 • Mobilen til barna kan godt ligge på rommet og samle poeng fra HOLD appen! Dette gjelder også skjermbrett og deres frender.
 • Godt humør!