uke 47 PÅ SKI

Nå blir det SKI

Vi tar med ski til neste trening. Kanonene skal starte søndag. Allerede er det nok villsnø til at vi kan ha det gøy med ski.

Ta med ski. Husk at skiene ikke må være for lange! Standard mål er 20 cm lengre enn barnet. Dette blir FOR LANGT for skileikbarn. Det er bedre med litt for korte – enn for lange ski. Skal dere kjøpe nytt er ikke smørefrie ski å anbefale. De glir dårlig. Gruer du deg til smøring – så legg det på konto for bidrag til skiglede hos barnet ditt. Staver må være tilpasset barnet! Stavene skal gå ca til skuldrene. For lave staver kan dere la ligge hjemme. Husk å ta av klister på skiene som ble brukt i fjor. Smør skiene før vi starter kl. 18.00. Følg smøremelding på skiforeningen.no.  Er det kaldt – er det blått, er det mildt er det lilla/rødt, er det vått er det klister. Skisko må være store nok. Ta på ullsokker. Små sko gir kalde føtter! Kjøper du nytt kan du vurdere kombisko (skøyte-klassisk sko).

Klær

Mange barn var kalde på siste økt. Joggesko ble kaldt, selv med ull (noen fikk snø i skoene). HUSK varme votter, ikke fingerhansker.

Luer og buff

Luer og buff kommer til uken. De som er påmeldt og innmeldt vil få lue. Vi deler ut til foreldre mens barna trener.

DISIPLIN

Vi oppfordrer alle til å snakke med barna om reglene på skileik. Sist var det litt tumulter i en gruppe med 2. klasse gutter – onsdag.  De fikk besøk og en liten prat, deretter gikk det greit.