Suveren Birken-innsats blant ungdommen!

Mange i Lyn Ski løp Ungdomsbirken i helgen –  og Olav vant «trippelen» i G13 !  I flott høstvær hadde Lyn Ski mange unge løpere til start i de fleste årsklassene på årets Ungdomsbirk løp på Lillehammer !

I gutter 13 hadde vi med 5 gutter som alle kom i mål på gode tider blant de 40 beste, mens Elisabeth Thorstensen løp inn til en fantastisk 11. plass i klassen J13. 12-års gruppa mobiliserte 7 utøvere – 4 gutter og 3 jenter. Her må Pia Stangebys 13. plass trekkes frem. Mye tyder på at alle disse er i rute til skisesongen. En flott Lyn-høstdag på Lillehammer !

Seier til Olav i Trippelen!
Aller øverst på pallen stod Olav Rygnestad Haugerud fra Lyn Ski og mottok applaus fra Lyn-gjengen i Håkonshall. Han vant «Ungdomstrippelen» – det vil si han hadde beste tid til sammen på Ungdomsbirkens skirenn, sykkelritt, og løp 2012! Dette er imponerende og vi gratulerer ! Og ikke nok med det, men noen få sekunder fra pallen hadde Lyn Ski Herman Bjerke som ble nummer 4 i Trippelen ! Heia Lyn ! Dette er flott innsats gutter !