Holmenkollen og Birken i Rødt, Hvitt og Grønt – Det er ikke Italia men Lyn Ski juniorer og seniorer

 alt

I Holmenkollens femmil stiller vi med to i rødt, på Birken stiller vi med sju i hvite drakter og to grønne menn i eliteklassen for menn. Femmila i Kollen og Birken er kanskje de to mest prestisjefulle konkurransene i Norge og at Lyn Ski stiller med hele 11 løpere i fremste rekke på disse rennene viser at vi har en stor bredde i toppen.

Lyn stiller som eneste norske klubb med to deltakere på femmila i Kollen. Hans Christer og Simen er tatt ut til å gå i Kollen etter formidable suksesser gjennom sesongen. Også i Birken har vi en stor tropp som har kvalifisert seg for eliteklassen gjennom vinterens resultater, ser ut til at det bare er Lillehammer skiklubb som kan måle seg med oss med hensyn til antall. Anders Høst og Stian R. Andresen er selvskreven deltaker som har ambisjoner om å hevde seg godt i det rennet som kanskje passer dem aller best av alle Swix Ski Classic rennene.

Flere av seniorene og eldste juniorene er også kvalifisert til å starte i eliteklassen Stian R. Svendby, Henrik Bakke, Fredrik Schwencke, Håkon Hjelstuen, Sondre Grønvoll, Fredrik Ole Oldereid Andersen og Johannes S. Hagerup. I tillegg har vi mange fler som starter i de aller beste puljene på Rena lørdags morgen. Her er det nok gode sjanser for å se fler Lyntog over fjellet. Begge rennene overføres på TV, så de som ikke kommer seg ut i løypa for å heie bør benke seg foran skjermen å få med seg all spenningen.