Sesongåpning på Beitostølen 2013

LYN SKI SENIIOR – har gått sesongens først skirenn på Beitostølen.

Gledelig å notere at det virker som om seniorgruppen har hevet seg fra forrige sesong!

alt

 Sesongåpningen på Beitostølen er alltid morsom med mye action og nervøse utøveransikter. For Lyn Skis vedkommende var åpningen på beito ikke et av sesongens viktigste skirenn i det hele tatt. Det er alikavel godt å få en god åpning på sesongen med de første virkelige skirennene.

Så hvordan gikk egentlig rennene ?

Fredag stod det 15 km klassisk på programmet. Fra vår seniorstall stilte følgende utøvere. Fredrik Ole, Simen, Hans Christer, Anders, Håkon, Henrik, Stian, Fredrik og Johannes. Resultatmessig var det nok spesielt Hans Christer med stavbrudd (17) og Stian Remseth Andresen (31) som var mest fornøyd. Stian ble også nummer 5 i U23 klassen (utøvere født etter 1991) IMPONERENDE! De øvrige utøverene hadde en ok dag i sportet men på seniornivå betyr det nok plasseringer som de trolig kan forbedre med en topp dag.

alt

Stian (asterix) R. Andresen kom nok som lyn fra klar himmel for mange under åpningen med sitt knall renn!

Lørdag var det 15 km skate. Følgende utøvere stilte her til start: Hans Christer, Fredrik Ole, Henrik, Simen, Fredrik og Håkon. Denne dagen var det gode plasseringer relativt sett av mange. HC ble nummer 13 og Simen nummer 17, noe som medførte simen ble nummer 3 i U23. Henrik hadde også en god dag med sin 75 plass og ble 24 i U23.

Søndag var det sprint og en øvelse noen gledet seg mer til en andre. Følgende utøvere startet: Johannes, Bendik, Fredrik Ole, Henrik, Agnes og Håkon. Johannes imponerte stort og ble 24 i prologen og totalt nummer 6 i U23. Bendik var noen tideler forseint til å komme seg videre fra prologen. De andre guttene var sekunder fra å gå videre fra prologen. For å vise hvor tett det var det 5 sekunder fra nummer 1 til 30 i prologen.

alt

Johannes S.Hagerup imponerte stort under søndagens sprint på Beitostølen.

Stor takk må bli gitt til smøretemet med Jo Alexander, Rikard, Peder, Jostein og Frode. I tillegg må andre foreldre få en stor takk som jobbet hardt med å lage gode ski!

Neste renn er Bul-sprinten alt neste helg, her blir også juniorgruppen med.

VI GLEDER OSS!!

HEIA LYN!

Hans Kr. Stadheim