Vi er på Beitostølen!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees. Denne helgen har Beitostølen blitt LYN SKI land!

FOX-1

Vi har gått på ski – og forholdene på stadion er langt bedre enn man kunne frykte – Vi kom i går kveld. Det var mørk, det var vind – vi måtte holde oss fast for ikke å bli blåst hjem igjen. Seilene våre måtte tjores fast – I matsalen var det nesten bare trener Peder kl. 18.00 – men vips – så snart trafikken løsnet, kom det små og store – i hopetall og salen ble full. 

Lørdagen startet uten det sterke vinden og godt var det. Lett duskregn skjerpet forventningene – men du verden så fint det ble. Flotte forhold på stadion. OG – når vi også blir møtt av driftemannskapet med Erik i spissen som ønsker oss velkommen og sier at stadion er vår … ja – da er det bare å trene på. Med rundt 450 LYN SKI folk – i smått og stort – ble det da også en LYN SKI Stadion for økten. 

Film fikk vi også startet med. Ikke overraskende dro vi til med FOX – og en egen vri. Når dagen blir slik at vi står på toppen av smørebussen til landslaget med fortroppdanserne våre – og smøreteamet til landslaget kommer ut og filmer oss!!! – da er vi omtrent der vi skal være før sesonge. Kul dansing, masse synging – og mange mange smil og driv! HEIA LYN SKI.

fox-3

På toppen av smørebussen til landslaget ….

fox-6

NORGES BESTE SKIKLUKBB

alle-1

HEIA LYN SKI

Og nå må vi ned på stadion og trene litt til. I kveld venter vandring i faklet løype opp slalåmbakken til Matteateret – og årets LYN SKI IDOL konkurranse!Ny gli på ski i morgen!