Ikke en seng igjen…..

Vi er så heldige, skikkelig heldige…

Snøen former seg i store filler og daler ned i en ramme av rolighet. En aldri så liten kontrast til mylderet som åpenbarte seg i Radison Blu foajé  i Trysil, for noen timer siden. Da myldret det. Og, det myldret i rødt, hvitt og blått. LYN SKI har festet seg på Trysil denne helgen.

Hver år gjør vi det, reiser på tur, på familiesamling. For mange mange mange år siden var vi på Geilo, en håndfull. For mange år siden var vi på Austlid, siste året traff vi 60. Deretter mange år på Beitostølen. Alt vel og bra, alt i vekst. I år er vi 650 på tur og vi har belagt ALLE sengene på Raddison Blue i Trysil.

Når så er sagt må vi få rope ut: VI ER HELDIGE, SKIKKELIG HELDIGE! Tenk å få være en del av en klubb hvis mantra er Skiglede, mangfold og fellesskap! Og, vi gjør det i praksis! Med stolte kniks, ekstra fraspark og smil på lur bærer vi våre rød-hvite jakker. Det er kult å være en LYN SKI´er.

Denne helgen kommer til å være forbi nesten før vi har begynt. Det blir travelt, vi skal gjøre en hel masse. Programmet er tett og spekket med mat, trening, sosialt, bowling, svømming og mer trening. Leggetidene blir neppe et problem for utslitte små- og større tasser.

I flokken vår har vi et stort trenerapparat. Det er flott sterk ungdom som legger ned et godt stykke arbeid for å dyrke nettopp Skigleden. Vi er utrolig stolte av våre trenere. Ikke alle er med denne helgen, men ganske mange, og alle er klare for et stort stykke arbeid i løypene.

Hos Raddison Blue blir vi tatt godt vare på. Det er rett og slett godt å være her! Vennligheten råder, rommene er gode, maten er mye nok og smaker, atmofæren passer oss utmerket og er helt midt i sporet.

Været kan man alltid snakke mye om, men det er lite endringsvillig. Så langt er det faretruende nær 0, men vi gråter ikke. Vi tar det som det kommer. På Trysil stadion ser det bra ut. Mange km løyper som vi skal bruke hver meter av gjennom helgen. Og, om det ikke var trikkespor i dag, er vi lovet nettopp det i morgen. Uanset er det snø og vi kan boltre oss.

Vi fortsetter vår helg og skal dele med dere bilder og småtteri det kan være hyggelig å formidle.

trysil-seil

 

 

hotellet