NÅ er det like før

Trysil 2016

img_8905

Igjen, stor stemning og vintervakre sommerfugler før helgens eventyr. 640 LYN SKI fra ski-ivrighetens hjembygd vender skitupper og neser mot Trysil. Nå skal vi samles, mingles og trenes. Det er en ære å få bidra i en så myldrende klubb hvor takhøyden er himmelvid og spennet favner ski og skiglede.

Nyttig informasjon finner du her. Denne ble sendt ut til alle som skal med for et par dager siden. Trysilinfo 16nov

Hotellet ønsker oss velkommen, gled dere!

Nå så er sagt roper vi også ut en «følg med». Det er Åpningsamling på Beitostølen i helgen og vi har sendt av gårde et knippe seniorløpere som skal forsvare skisportens ære. Et viktig ansvar, også i disse dager. Med i troppen sin har hovedtrener Jostein Moe:

Johan Thelle, Jonas Frorud, Solveig Hegstad Krüger, Simen Hegstad Krüger, Håkon Hjelstuen, Halvor Kleivi, Pendik Persch Andersen, Fredrik Oldereid Andersen. Mye kan skje. Simen er også på landslaget og en av verdens beste skiløpere. Dessverre er Hans Christer Holund (HC) fremdeles ute av skisporet for konkurranse pga brudd og skade etter trening i sommer. Men, resten skal gå, og resten vil holde fortet. VI skal følge med. Jostein har lovet rykende ferske rapporter mellom slagene.