VISMA Ski Classics 4 Kids 2017

Strålende dag for en solid dose ivrige småskiløpere. VISMA er kjent for å sponse de lange løp med de eldre. I går byttet vi ut langløp og slo et slag for små-ski-løp. Med tre ulike løyper, kjent for mange (gul, rød, grønn), fine forhold tross stedvis mulighet for ankomme sjøveien. Gode løyper! Sol som tok veien til Snøparken. KvickLunch og appelsin til alle i mål, stor medaljer til alle!

Speaker holdt ut, Ole Kristian Stoltenberg har gjort det før. Først gikk vi tom for startnummer. Etter 600 ivrige småtasser ble det uten nummertrøyer for resten. Deretter gikk VISMA tom for medaljer! Det hadde de ikke trodd. Frykt ikke, alt kan løses. Selvsagt ordner vi opp i slikt. De som gikk glipp av sin velfortjente medalje kan hente den på Lyn klubbhus. Vi tar også med noen til trening torsdag.

I pølseboden gikk det unna, med nettopp pølser. Og, alltid og høyt rangert, super kanelboller fra Baker Hansen. Slikt smaker alltid godt, og særlig etter skirenn!

Om noen lurer – VISMA Ski Classics 4 kids er et høyst uhøytidelig og knasende hyggelig renn. Det finner sted i mars, i Snøparken. Vi inviterer til skirenn hvor man kan gå når man har lyst, en gang mellom kl. 16 og 19. Det ventes kvicklunch og appelsin i mål, sammen med våre maskotter og store store gullmedaljer. Stemningen er romslig, rolig med Skiglede i fokus!

Skirennet er åpent for alle, uansett klubb eller ei. Vi gleder oss alt til neste år!

Et knippe bilder her, flere i galleriet!