HLR 2015_siste dag_gamle glimt 99-00

Rapport og bilder fra Mathys Truyen & co: På tredje dag av hovedlandsrennet 2015 var det skikkelig møkka-vær i Vestfold. I følge Yr.no skulle det falle inntil 25 mm nedbør, og det føltes dette var et korrekt varsel.

bilde II  regner bort

Et særlig problem for smørerne var at nedbøren kom delvis som snø/sludd, mens Yr hadde lovet regn. Av Lyns 16 stafettløpere hadde hele 10 fått klassisk-etapper. Sjefssmørerne  Lars og Ola, godt hulpet av assistentene Hans Petter, Atle, Aage, Einar med flere, visste imidlertid råd og Lyns løpere kunne også denne dagen være fornøyd med skiene.

Siste dag er stafett-dag og løperne går på krets-lag der 15- og 16-årsklassen konkurrerer sammen. De første lagene blir seedet av kretsen, og deretter trekkes lagene. Lyn hadde flere seedede løpere både i jente- og gutteklassen, og både Amanda og Nico var på Oslos førstelag. Pia og Bendicte var på andrelaget og Ola på tredjelaget til kretsen.  Amandas lag ble nr. 4 i stafetten, og etter at Amanda på andretappen gikk opp til denne posisjonen, holdt laget den helt til mål. Fin innsats fra Lyn-løperne på alle lagene og vi kan være stolte av innsatsen til våre klpere. En fin helg ble kanskje avsluttet med kakao og TV-femmil fra Falun.

bilde III bilde I - OLA