Beitosprinten – vel gjennomført av våre utøvere

Beitosprinten er over for denne gang. Lyn Ski kunne reise der fra med flere gode prestasjoner og resultater. Vi som fulgte rennene fra TV stolen så stadig vekk Lyn drakter og kjentfolk i TV ruta.

alt

 

Helga startet litt trått på fredag og lørdag, men på søndag viste flere frem sitt potensial og mange fikk den bekreftelsen de håpet på. Andre var preget av at de har vært igjennom en hard treningsperiode og da blir det veldig vanskelig å prestere opp mot sitt beste. I utgangspunktet er det en prestasjon bare å klare å kvalifisere seg til disse rennene, det er deltakerbegrensninger som gjør at kun de aller beste får lov til å starte.

Simen stod for stabilt meget gode prestasjoner i helga og fikk to 34 plasser og befestet med det sin posisjon som landets beste juniorløper.

Hans Christer viste på søndag at han er tilbake i det gode selskap og utfordret landslagsløperne og team løpere med er meget solid løp og en 16 plass, fredag var han uheldig og brakk en stav om mistet mange plasser på det.

Henrik Bakke gikk kanskje sitt beste løp på 2-3 år på søndag, som første års senior kan man definitivt slå seg på brystet med en 59. plass blant Norges beste skiløpere (tar man bort en 10 – 12 utlendinger som startet er man altså blant de 50 beste skiløperne i Norge!) Stian Remseth Andresen har også benyttet helgen til å debutere som distanseløper han overasket og ble tredje beste Lyn løper på skøyte rennet fredag og en flott 61. plass på søndag – slett ikke verst av en klassisk langdistanse spesialist, det blir nok flere distanserenn på Stian.

Anders, Fredrik S., Håkon og Agnes hadde litt tyngre dager på Beitostølen men vi er sikker på at når man slipper litt opp på treningen så er også disse løperne med og preger listene på samme måte som de andre.

Nå venter BUL Sprinten på Gålå 1. og 2. desember – der skal vi ha opp mot 25 startende juniorer og seniorer. Det tror vi kan bli en morsom og spennende helg men mange flotte prestasjoner.

Frode