LYN SKI på plass i Tromsø til NM avslutning

Stemningsrapport fra Tromsø

Juniorene er på plass med 8 løpere og trenere/oppmenn/foreldre. Mens seniorene (LYN SKI stilte ikke med seniorer) gjorde unna lagsprint var aktiviteten i dag for juniorene å rigge til utstyr, teste løype og forberede morgendagen med sprint fristil. Oslo skikrets gjorde en strålende innsats idag og det lover godt for morgendagen!

LYN SKI stiller med Bendik Persch Andersen, Anders Molander Skavlan, Håkom Hjelstuen i eldre junior, Fredrik Ole Oldereid, Johannes Sørli Hagerup, Simen Hegstad Kruger og Agnes Karlseng i 18 års klassen og Synne Myhre i 17 års klassen.  Til tross for at det var kaos på Gardermoen og de siste kom kl 02 til Tromsø er det god stemning i dag fredag. I kjent LYN SKI stil var smørere tidlig oppe og rigget seg til med smørebord og annet utstyr. Tiden idag ble brukt til grunnprepping samt å diskutere de valg som seniorløperne hadde gjort.

Juniorene brukte tid på hotellet (mest sannsynlig til lekselesning for å ta igjen en tapt skoledag). Deretter ble løyper og ski testet. Det har snødd tett i hele dag, men løperne rapporterte om faste og fine forhold og samtlige er friske og raske og klare til morgendagen. 

For mer info, program og resultater les HER

/MT