Vi forlenger ikke treningsavtalen med Koll

LYN SKI  og Koll langrenn har i mange år hatt et godt treningssamarbeide for noen av de yngre gruppene. Samarbeidet ble startet med bakgrunn i få utøvere i begge klubber. Mye har skjedd siden den tid, begge klubbene driver godt, har god rekruttering og har blitt store.

Vår beslutning om å ikke forlenge samarbeidsavtalen har ikke vært enkelt. Vi ser at det  kan være ulemper for enkelte grupper. Men, det gir også andre muligheter for de samme gruppene. Vi er sikre på at beslutningen er riktig, både for barnas tilbud og for klubbens fremtid.

 

Samarbeidet med en annen stor klubb har etter hvert gitt praktiske utfordringer. Snøparken som treningsarena har blitt for liten med begge klubbene til stede. Vi har måttet dele treningsgruppene for å være der til ulike tider. I år måtte vi også si nei til flere som ønsket å være med til Austlid på klubbens skisamling. Dette er hyggelige problemstillinger fordi det vitner om at det går godt for begge klubbene. Men, det gir ikke et fullverdig tilbud til barna.

 

For oss i LYN SKI er det viktigste å gi et godt tilbud til barn og unge i vårt nærmiljø. For å få dette vil vi videreutvikle treningstilbudet til det beste for barna.  I tillegg vil vi videreutvikle treningsanlegget  i Sognsvann Snøpark som vi har hatt stor glede av både til trening, skileik og skirenn. Våre treninger vil selvfølgelig forsette herfra. Allianselagene i Lyn vil også snart starte bygging av nytt felles klubbhus i tilknyting til Snøparken. Dette vil åpne nye muligheter for videre aktiviteter.

 

Vi er nå i full gang med å planlegge neste sesong, og gleder oss til å kunne informere videre om det. Om kort tid vil vi invitere til et uformelt foreldremøte for å svare på spørsmål og å vise høstens planer. Selv om sommeren står for døren – gleder vi oss allerede til en ny og innholdsrik skisesong!

 

10. juni inviterer vi til Rulleski-gøy i Snøparken for de eldste barnegruppene med foreldre, fom-99. Juniorene våre tar føringen og lover en morsom og utfordrende ettermiddag  for barna. Vi voksne stiller med noe å bite. Det blir trekning av et par rulleski til en heldig vinner!

 

Hilsen

Styret LYN SKI

 

Ta kontakt med oss om det er noen spørsmål:

ola.bjerke@gmail.com

Carl.Peter.Tonseth@ge.com

annik@bjoerndal.no

post@lynski.no